Як навчатимуться школярі з окупованих територій у новому навчальному році

Як навчатимуться школярі з окупованих територій у новому навчальному році

Джавеліна БайрактарДжавеліна Байрактар

Міністерство освіти і науки України розповіли, як навчатимуться у новому навчальному році школярі, які перебувають на тимчасово окупованих територіях. 

За словами представників МОН, учні з окупованих територій зможуть і надалі здобувати освіту дистанційно, якщо це дозволятиме безпекова ситуація. Важливою частиною цього процесу є оцінка безпечності – її проводитимуть вчителі та батьки.

Крім того, в міністерстві підкреслили, що учні з тимчасово окупованих територій можуть перейти на індивідуальну форму навчання, зокрема на педагогічний патронаж із використанням дистанційних технологій. Задля цього МОН планує надати рекомендації щодо організації такої роботи та зразки індивідуальних розкладів для школярів.

Підписуйтесь на наші сторінки у соціальних мережах:

Facebook та Телеграм канал – Безоплатні юристи Херсон

Читайте також:  Чому студентський квиток не з’являється в «Дії»

Отримати безоплатну правову або юридичну консультацію фахівців громадської приймальні Благодійної організації «Фонд милосердя та здоров’я» можна за телефонами: +38 (066) 790 90 21 (Telegram, Viber, Signal, WhatsApp) щодня з понеділка по п’ятницю з 9:00 до 17:00.

Електронна адреса: [email protected]  або чат-бот на сайті.

Задля безпеки та зручності клієнтів особистий прийом у Херсоні проводиться виключно за попереднім записом за номером телефона +38 (095) 805 72 99.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

Схожi новини