Нова послуга з’явилася на порталі Пенсійного фонду

Нова послуга з’явилася на порталі Пенсійного фонду

Джавеліна БайрактарДжавеліна Байрактар

Пенсійний фонд України запровадив новий сервіс. Користувачі можуть подати заяви щодо призначення, перерахунку, продовження страхових виплат у зв’язку з нещасним випадком на виробництві та професійним захворюванням.

Відтепер постраждалі  особи або члени їхніх сімей, які авторизувалися на вебпорталі електронних послуг Пенсійного фонду України  за допомогою кваліфікованого електронного підпису (КЕП) можуть подати онлайн:

▪️заяву про призначення/перерахунок/продовження страхової виплати у зв’язку з нещасним випадком на виробництві (професійним захворюванням);

▪️заяву про призначення/перерахунок/продовження страхової виплати у зв’язку зі смертю годувальника;

▪️заяву про відшкодування витрат на поховання потерпілого та пов’язані з цим ритуальні послуги;

▪️заяву про здійснення страхової виплати (поновлення або добровільне припинення виплати, виплата недоотриманих страхових сум тощо);

▪️заяву про компенсацію витрат (компенсація проїзду, витрат на житло).

Читайте також: Як поновити пенсію за кордоном

Отримати безоплатну правову або юридичну консультацію фахівців громадської приймальні Благодійної організації «Фонд милосердя та здоров’я» можна за телефонами: +38 (066) 790 90 21 (Telegram, Viber, Signal, WhatsApp) щодня з понеділка по п’ятницю з 9:00 до 17:00.

Електронна адреса: [email protected]  або чат-бот на сайті.

Внутрішньо переміщені особи з Херсонської області в місті Вінниці можуть звернутися за безоплатною правовою допомогою за номерами: +38 (066) 945 65 60 (Viber. Telegram), +38 (050) 535 54 06.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

Схожi новини