Як пенсіонерам відновити виплати через відеоконференцію

Як пенсіонерам відновити виплати через відеоконференцію

Джавеліна БайрактарДжавеліна Байрактар
Джавеліна Байрактар

Пенсіонери, які живуть на тимчасово окупованих територіях України, можуть пройти процедуру віддаленої ідентифікації, якщо їм припинили виплачувати пенсію. Про це повідомив Уповноважений Верховної Ради України з прав людини Дмитро Лубінець.

Алгоритм дій для відновлення виплат такий:

  1. Зайти на офіційний вебпортал Пенсійного фонду України й авторизуватися за допомогою Дія.Підпис або електронного підпису, виданого банком.
  2. На вебпорталі обрати розділ «Заява на ідентифікацію в режимі відеоконференції», заповнити всі обов’язкові поля та вибрати платформу для відеозв’язку (наприклад, Google Meet, Zoom чи інші доступні варіанти).
  3. Відеоідентифікація відбудеться не раніше, ніж через 10 робочих днів і не пізніше, ніж через 30 календарних днів після подання заяви.

У разі виникнення проблем із відновленням виплат, пенсіонери можуть звертатися за допомогою до Офісу омбудсмана за телефонами: 0 800 501 720 або +38 (044) 299 74 08, а також на електронну адресу: [email protected].

Підписуйтесь на наші сторінки у соціальних мережах:

Facebook та Телеграм канал – Безоплатні юристи Херсон

Читайте також: Ощадбанк запроваджує ідентифікацію через відеодзвінок: що варто знати

Отримати безоплатну правову або юридичну консультацію фахівців громадської приймальні Благодійної організації «Фонд милосердя та здоров’я» можна за телефонами: +38 (066) 790 90 21 (Telegram, Viber, Signal, WhatsApp) щодня з понеділка по п’ятницю з 9:00 до 17:00.

Електронна адреса: [email protected]  або чат-бот на сайті.

Задля безпеки та зручності клієнтів особистий прийом у Херсоні проводиться виключно за попереднім записом за номером телефона +38 (095) 805 72 99.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

Схожi новини