Дати мультипредметного тесту не будуть оприлюднювати

Дати мультипредметного тесту не будуть оприлюднювати

Джавеліна БайрактарДжавеліна Байрактар

Графік проведення національного мультипредметного тесту не буде оприлюднюватись для широкого загалу з міркувань безпеки. Про це повідомила директор Українського центру оцінювання якості освіти Тетяна Вакуленко.

Затвердять тільки часові рамки, коли відбудеться основна та додаткова сесії мультитесту.

Оцінювання розпочнеться у травні. Найбільше тестових днів основної сесії припадатиме на травень і червень.

Додаткова сесія відбудеться у липні. Її проведуть для учасників, які з об’єктивних причин не зможуть взяти участь в основній.

Також Тетяна Вакуленко нагадала, що минулого і позаминулого року дати тестувань з міркувань безпеки теж не повідомляли.

«Я попрошу такого підходу дотримуватися й учасників, не писати в соцмережах, де і коли вони проходитимуть оцінювання», – звернулась керівниця Українського центру оцінювання якості освіти до майбутніх учасників тестування.

Отримати інформацію про дату та місце проведення іспиту кожний учасник зможе у  персональному кабінеті не пізніше як за 10 днів до проведення іспиту.

Читайте також: У березні стартує реєстрація на мультипредметний тест 

Отримати безоплатну правову або юридичну консультацію фахівців громадської приймальні Благодійної організації «Фонд милосердя та здоров’я» можна за телефонами: +38 (066) 790 90 21 (Telegram, Viber, Signal, WhatsApp) щодня з понеділка по п’ятницю з 9:00 до 17:00.

Електронна адреса: [email protected]  або чат-бот на сайті.

Задля безпеки та зручності клієнтів особистий прийом у Херсоні проводиться виключно за попереднім записом за номером телефона +38  095 805 72 99.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

Схожi новини