Пільгові кредити на встановлення сонячних панелей

Пільгові кредити на встановлення сонячних панелей

Джавеліна БайрактарДжавеліна Байрактар

Міністерство енергетики разом із Фондом розвитку підприємництва розробляють програму підтримки енергетики, орієнтовану на фізичних осіб. Про це повідомляє Укрінформ.

За словами голови правління Фонду Андрія Гапона, ідея полягає в тому, щоб власники приватних домогосподарств могли взяти споживчі позики в банках-партнерах. І використати ці гроші на погашення кредиту, виданого на встановлення сонячних панелей. 

Першими фінансовими партнерами можуть стати Укргазбанк та Банк Львів, які вже беруть участь у програмі «Додай енергії твоєму бізнесу».

Також планують створити каталог готових рішень із встановлення сонячних панелей. Це допоможе людям, які хочуть скористатися програмою, ознайомитися з різними варіантами й обрати найкращий для себе.

За оцінками Фонду розвитку підприємництва, нова програма дозволить встановити сонячні панелі трьом тисячам домогосподарств. Це надасть їм можливість:

  • Забезпечити себе електроенергією і стати менш залежними від загальних мереж, особливо в періоди пікових навантажень.
  • Продавати надлишки електроенергії державі.

«Сподіваюся, ми швидко напрацюємо механізм, який допоможе людям скористатися такими рішеннями», – підсумував Андрій Гапон. 

Підписуйтесь на наші сторінки у соціальних мережах:

Facebook та Телеграм канал – Безоплатні юристи Херсон

Читайте також:  Хто і як може отримати ваучер на навчання

Отримати безоплатну правову або юридичну консультацію фахівців громадської приймальні Благодійної організації «Фонд милосердя та здоров’я» можна за телефонами: +38 (066) 790 90 21 (Telegram, Viber, Signal, WhatsApp) щодня з понеділка по п’ятницю з 9:00 до 17:00.

Електронна адреса: [email protected]  або чат-бот на сайті.

Задля безпеки та зручності клієнтів особистий прийом у Херсоні проводиться виключно за попереднім записом за номером телефона +38 (095) 805 72 99.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

Схожi новини