Сервісні центри МВС почали надавати послуги по закордонному паспорту

Сервісні центри МВС почали надавати послуги по закордонному паспорту

Джавеліна БайрактарДжавеліна Байрактар

Усі послуги сервісних центрів МВС українці можуть отримати із закордонним паспортом або його електронним варіантом у «Дії», повідомляє Міністерство внутрішніх справ. 

Уряд ухвалив постанову, яка розширює перелік документів, з якими можна отримати послуги в сервісних центрах МВС. До цього діяв тільки внутрішній паспорт – це був єдиний документ, який ідентифікував особу. А з 11 травня українці можуть пред’являти документ для виїзду за кордон. 

Паспорт потрібен для отримання усіх послуг сервісних центрів МВС. Зокрема, для складання теоретичних і практичних іспитів, отримання посвідчення водія, реєстрації та перереєстрації автівки.

Важливо. Якщо громадянин надає ID-картку, то окремо слід мати довідку про реєстрацію місця проживання. Те саме стосується закордонного паспорта  – потрібна довідка про місце проживання.

Консультації щодо послуг сервісних центрів МВС можна отримати за телефоном: +38 (044) 290 19 88, а також на сторінці Головного сервісного центру МВС у Facebook або на сайті.

Читайте також: Посвідчення водія можна відновити онлайн 

Отримати безоплатну правову або юридичну консультацію фахівців громадської приймальні благодійної організації «Фонд милосердя та здоров’я» можна за телефонами: +38 (066) 790 90 21 (Телеграм, Viber, Signal, WhatsApp) щодня з понеділка по п’ятницю з 9:00 до 17:00.

Електронна адреса: [email protected]  або чат-бот на сайті.

Внутрішньо переміщені особи з Херсонської області в місті Вінниці можуть звернутися за безоплатною правовою допомогою за номерами: +38 (066) 945 65 60 (Viber. Telegram), +38 (050) 535 54 06.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

Схожi новини