Термін подачі заяв на допомогу у 21 тисячу гривень подовжили

Термін подачі заяв на допомогу у 21 тисячу гривень подовжили

Джавеліна БайрактарДжавеліна Байрактар
Джавеліна Байрактар

До уваги мешканців прифронтових територій: заяви на отримання грошової допомоги для купівлі твердого палива прийматимуть до 25 вересня.

Сума допомоги: кожне домогосподарство може отримати 21 тисячу гривень на опалювальний сезон.

Хто має право на допомогу: в першу чергу держава надає фінансову підтримку людям, які живуть у межах 10-кілометрової зони від кордону з РФ або лінії зіткнення. Це стосується громад Сумської, Харківської, Херсонської, Луганської, Донецької, Дніпропетровської, Запорізької, Миколаївської та Чернігівської областей.

 Як подати заяву: спершу було оголошено, що громадяни мають подати заяви в місцеві органи влади до 16 вересня. Щоб забезпечити належне охоплення населення, термін прийняття заяв подовжили до 25 вересня 2024 року.

Детальніше про алгоритм отримання допомоги на придбання твердого пічного побутового палива можна дізнатися за посиланням.

Підписуйтесь на наші сторінки у соціальних мережах:

Facebook та Телеграм канал – Безоплатні юристи Херсон

Читайте також:  Як мешканцям прифронтових територій отримати 21 тисячу гривень на опалення

Отримати безоплатну правову або юридичну консультацію фахівців громадської приймальні Благодійної організації «Фонд милосердя та здоров’я» можна за телефонами: +38 (066) 790 90 21 (Telegram, Viber, Signal, WhatsApp) щодня з понеділка по п’ятницю з 9:00 до 17:00.

Електронна адреса: [email protected]  або чат-бот на сайті.

Задля безпеки та зручності клієнтів особистий прийом у Херсоні проводиться виключно за попереднім записом за номером телефона +38 (095) 805 72 99.

2 Коментарів до “Термін подачі заяв на допомогу у 21 тисячу гривень подовжили”

Ольга :

Вітаю .Мене звати Ольга.Мені 54 роки.Я проживаю. В Херсонській обл.Бериславський район,с.Милове.В прифронтовій зоні.Мій номер тел.0961730541.Хочу запитати,скажіть будь ласка чи можу я отримати допомогу 21 тис.на тверде паливо.?І чи я можу іще подати замовлення до нашої Милівської спільноти?.Мені постійно відмовляють .Кажуть що реєстрація закінчилася іще два місяці тому,що я не проживаю в своєму селі.Так я дійсно не потребувала в селі декілька місяців були сильні обстріли і я змушена була покинути своє місце проживання.На ВПО не знаходжуся ніякої
Допомоги не отримую.Зареєсстрована та прописана на своїй території

Джавеліна Байрактар :

Доброго дня.
Зверніться будь ласка, до наших юристів за телефонами: +38 (066) 790 90 21 (Telegram, Viber, Signal, WhatsApp) щодня з понеділка по п’ятницю з 9:00 до 17:00.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

Схожi новини