У Резерв+ з’явилася спеціальна позначка: що це означає

У Резерв+ з’явилася спеціальна позначка: що це означає

Джавеліна БайрактарДжавеліна Байрактар

Для тих, хто вчасно оновив дані, з’явилася спеціальна позначка в застосунку Резерв+. Така функція потрібна, щоб позначити сумлінних громадян.

«ТЦК та поліція можуть відразу бачити цю позначку», – повідомила заступниця міністра оборони з питань цифровізації Катерина Черногоренко у коментарі LIGA.net.

Для отримання позначки потрібно мати останню версію застосунку й оновити документ. Резерв+ можна оновити у Play Market на Android та App Store на iOS. 

У Резерв+ треба натиснути на три крапки поряд з іменем військовозобов’язаного та клікнути на «Оновити документ» – це третій пункт у меню.

На головній сторінці під написом «військово-обліковий документ» з’явиться галочка та напис «Дані уточнено вчасно». 

Такий же напис з’явиться в повній інформації про документ. Щоб побачити, треба натиснути на три крапки, потім «Повна інформація» та продивитися до низу.

Повні дані також видно, якщо відсканувати QR-код: він відкривається, коли один раз натиснути на документ.

Підписуйтесь на наші сторінки у соціальних мережах:

Facebook та Телеграм канал – Безоплатні юристи Херсон

Читайте також: Електронний військовий квиток: чи потрібно міняти старий документ

Отримати безоплатну правову або юридичну консультацію фахівців громадської приймальні Благодійної організації «Фонд милосердя та здоров’я» можна за телефонами: +38 (066) 790 90 21 (Telegram, Viber, Signal, WhatsApp) щодня з понеділка по п’ятницю з 9:00 до 17:00.

Електронна адреса: [email protected]  або чат-бот на сайті.

Задля безпеки та зручності клієнтів особистий прийом у Херсоні проводиться виключно за попереднім записом за номером телефона +38 (095) 805 72 99.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

Схожi новини