Українці, які постраждали від війни, отримають 500 гривень на ліки

Українці, які постраждали від війни, отримають 500 гривень на ліки

Джавеліна БайрактарДжавеліна Байрактар
Джавеліна Байрактар

Фонд «Ліки для України» надає допомогу громадянам, які постраждали від війни,  – компенсовує половину вартості ліків під час замовлення їх через застосунок Liki24. 

Максимальний розмір відшкодування становить 500 гривень. Їх можна витратити на одне чи кілька замовлень.

Як скористатися допомогою:

– завантажити застосунок Liki24;

– зареєструватися в додатку;

– на головному екрані обрати «500 гривень від Фонду» та ознайомитися з інформацією щодо можливості участі в програмі компенсації.

Допомога доступна один раз. Зараз нею можуть скористатися всі українці, які її потребують. Фонд просить ставитись до цієї можливості відповідально, використовувати кошти Фонду, якщо ви втратили джерело доходу або не маєте змоги купити ліки через інші обставини, спричинені війною.

Отримати безоплатну правову або юридичну консультацію фахівців громадської приймальні благодійної організації «Фонд милосердя та здоров’я» можна за телефонами: +38 (066) 790 90 21 (Телеграм, Viber, Signal, WhatsApp) щодня з понеділка по п’ятницю з 9:00 до 17:00.

Електронна адреса: [email protected]  або чат-бот на сайті.

Внутрішньо переміщені особи з Херсонської області в місті Вінниці можуть звернутися за безоплатною правовою допомогою за номерами: +38 (066) 945 65 60 (Viber. Telegram), +38 (050) 535 54 06.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

Схожi новини