Українцям дозволили отримувати водійські права поштою

Українцям дозволили отримувати водійські права поштою

Джавеліна БайрактарДжавеліна Байрактар

Кабмін вніс зміни до Положення про порядок видачі посвідчень водія та допуску громадян до керування транспортними засобами.

Відтепер за бажанням та за додаткову плату свідоцтво про реєстрацію автівки та  номерні знаки можна отримати поштою, зокрема, з кур’єром. Йдеться про документи, оформлені через портал «Дія» або Електронний кабінет водія.

Також на час воєнного стану водійські посвідчення дозволили пересилати міжнародною поштою. Тобто українці за кордоном зможуть обміняти водійські права через «Дію» або Електронний кабінет водія та отримати пластиковий документ у поштовому відділенні країни, де перебувають.

Читайте також: У відвідувачів тютюнових сайтів перевірятимуть вік

Отримати безоплатну правову або юридичну консультацію фахівців громадської приймальні Благодійної організації «Фонд милосердя та здоров’я» можна за телефонами: +38 (066) 790 90 21 (Telegram, Viber, Signal, WhatsApp) щодня з понеділка по п’ятницю з 9:00 до 17:00.

Електронна адреса: [email protected]  або чат-бот на сайті.

Внутрішньо переміщені особи з Херсонської області в місті Вінниці можуть звернутися за безоплатною правовою допомогою за номерами: +38 (066) 945 65 60 (Viber. Telegram), +38 (050) 535 54 06.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

Схожi новини