Житло для переселенців на Київщині: відкрита реєстрація на нові будинки

Житло для переселенців на Київщині: відкрита реєстрація на нові будинки

Джавеліна БайрактарДжавеліна Байрактар
Джавеліна Байрактар

Внутрішньо переміщені особи з Донеччини, Херсонщини, Луганщини, Сумщини та Харківщини мають можливість отримати тимчасове житло в селі Колонщина Київської області. Нині триває реєстрація на проживання. Пріоритет надають людям, які щойно евакуювалися або планують зробити це найближчим часом.

Проєкт «Містечко Хансена», розташований у селі Тарасівка на Київщині, став прихистком для десятків родин переселенців. Зараз у селі Колонщина триває підготовка до запуску другої черги будинків, призначених для старших людей. Це сучасний комплекс з індивідуальними будинками, що забезпечені усіма зручностями.

У новому комплексі зможуть оселитися до 200 осіб. Кожен будинок матиме чотири кімнати, там будуть меблі, побутова техніка, кондиціонери, а також текстиль та інші необхідні речі. Кожне помешкання матиме власну терасу для відпочинку на свіжому повітрі. Проживання у містечку є безплатним.

Для тих, хто потребує житла, доступна реєстраційна форма, яку можна заповнити за посиланням.

Першу чергу запустили у 2023 році, нині в комплексі проживають 105 родин, зокрема й переселенці з Бахмута Донецької області. 

Підписуйтесь на наші сторінки у соціальних мережах:

Facebook та Телеграм канал – Безоплатні юристи Херсон

Читайте також:  Прифронтові громади отримають грошову допомогу від Червоного Хреста для підготовки до зими

 Отримати безоплатну правову або юридичну консультацію фахівців громадської приймальні Благодійної організації «Фонд милосердя та здоров’я» можна за телефонами: +38 (066) 790 90 21 (Telegram, Viber, Signal, WhatsApp) щодня з понеділка по п’ятницю з 9:00 до 17:00.

Електронна адреса: [email protected]  або чат-бот на сайті.

Задля безпеки та зручності клієнтів особистий прийом у Херсоні проводиться виключно за попереднім записом за номером телефона +38 (095) 805 72 99.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

Схожi новини