Електронний військовий квиток: чи потрібно міняти старий документ

Електронний військовий квиток: чи потрібно міняти старий документ

Джавеліна БайрактарДжавеліна Байрактар

Питання про заміну військового квитка старого зразка на новий електронний документ актуальне для багатьох громадян. На нього відповів речник Полтавського територіального центру комплектування та соціальної підтримки майор Роман Істомін в інтерв’ю виданню «Телеграф».

Військово-обліковий документ в електронній формі не замінює паперової версії, а має ту ж саму юридичну силу, каже Істомін. 

 «Тобто, якщо у громадянина в додатку з’явився QR-код, це не означає, що він має право викинути свій паперовий військово-обліковий документ. До того ж зараз ми видаємо документ нової форми – на бланку. Він заміняє посвідчення про приписку або тимчасове посвідчення», – пояснив Роман Істомін.

Речник Полтавського ТЦК підкреслив, що немає вимог замінювати військово-обліковий документ старого зразка на новий – на бланку. 

Підписуйтесь на наші сторінки у соціальних мережах:

Facebook та Телеграм канал – Безоплатні юристи Херсон

Читайте також: Безпаперові відстрочки студентам запровадять до кінця літа

Отримати безоплатну правову або юридичну консультацію фахівців громадської приймальні Благодійної організації «Фонд милосердя та здоров’я» можна за телефонами: +38 (066) 790 90 21 (Telegram, Viber, Signal, WhatsApp) щодня з понеділка по п’ятницю з 9:00 до 17:00.

Електронна адреса: [email protected]  або чат-бот на сайті.

Задля безпеки та зручності клієнтів особистий прийом у Херсоні проводиться виключно за попереднім записом за номером телефона +38 (095) 805 72 99.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

Схожi новини