Кіберпастка від ворога: як не потрапити на гачок фейкового Резерв+

Кіберпастка від ворога: як не потрапити на гачок фейкового Резерв+

Джавеліна БайрактарДжавеліна Байрактар

Російські хакерські атаки набирають обертів. Цього разу ворог створив підробні застосунки, які маскуються під державний сервіс Резерв+. Мета ворога очевидна: вкрасти персональні дані українців та використати їх проти нас.

Заступниця міністра оборони з питань цифрових трансформацій Катерина Черногоренко повідомила, що спеціалісти виявили три підробки застосунку Резерв+.

Перевіряйте адресу сайту, офіційний сервіс Резерв+ доступний за посиланням: mod.gov.ua. Будь-які інші домени, навіть якщо вони схожі, але закінчуються на інші додаткові імена типу top, websate, org тощо – є підробкою.

Завантажуйте застосунок лише з офіційних магазинів App Store та Google Play – це надійні джерела, де ви можете бути впевнені в автентичності програм.

Не переходьте за підозрілими посиланнями, якщо отримали повідомлення з невідомого джерела, яке пропонує завантажити Резерв+. Проігноруйте його.

Підписуйтесь на наші сторінки у соціальних мережах:

Facebook та Телеграм канал – Безоплатні юристи Херсон

Читайте також: Військово-облікові документи: строки дії та відповідність реєстру

Отримати безоплатну правову або юридичну консультацію фахівців громадської приймальні Благодійної організації «Фонд милосердя та здоров’я» можна за телефонами: +38 (066) 790 90 21 (Telegram, Viber, Signal, WhatsApp) щодня з понеділка по п’ятницю з 9:00 до 17:00.

Електронна адреса: [email protected]  або чат-бот на сайті.

Задля безпеки та зручності клієнтів особистий прийом у Херсоні проводиться виключно за попереднім записом за номером телефона +38 (095) 805 72 99.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

Схожi новини