Медичні довідки більше не потрібні для дистанційного навчання

Медичні довідки більше не потрібні для дистанційного навчання

Джавеліна БайрактарДжавеліна Байрактар

З 1 серпня набули чинності зміни до Порядку зарахування, відрахування та переведення учнів до державних та комунальних закладів освіти для здобуття повної загальної середньої освіти.

Згідно з нововведеннями, копію – скановану або фотокопію – медичної довідки №086/о («Медична довідка – витяг з медичної картки амбулаторного хворого») необхідно подавати лише в таких випадках:

  • під час зарахування на очну, денну або вечірню форми навчання;
  • при поєднанні очного навчання з іншими формами освіти.

Для зарахування школярів на дистанційну або індивідуальну форму навчання медична довідка не потрібна. Тепер керівник освітнього закладу не має права вимагати від батьків довідку №086/о при зарахуванні на дистанційне або індивідуальне навчання, а батьки, відповідно, не зобов’язані її надавати.

Підписуйтесь на наші сторінки у соціальних мережах:

Facebook та Телеграм канал – Безоплатні юристи Херсон

Читайте також:  Зміни в медоглядах: можна пройти у будь-який час протягом року

Отримати безоплатну правову або юридичну консультацію фахівців громадської приймальні Благодійної організації «Фонд милосердя та здоров’я» можна за телефонами: +38 (066) 790 90 21 (Telegram, Viber, Signal, WhatsApp) щодня з понеділка по п’ятницю з 9:00 до 17:00.

Електронна адреса: [email protected]  або чат-бот на сайті.

Задля безпеки та зручності клієнтів особистий прийом у Херсоні проводиться виключно за попереднім записом за номером телефона +38 (095) 805 72 99.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

Схожi новини