Як обміняти водійське посвідчення видане на 2 роки

Як обміняти водійське посвідчення видане на 2 роки

Джавеліна БайрактарДжавеліна Байрактар

Щоб обміняти посвідчення водія, яке було видане на 2 роки, ви можете скористатися кількома зручними варіантами. За умови, що за цей період ви не мали більш як два порушення правил дорожнього руху, процес обміну максимально простий і не вимагає повторного складання іспитів.

Варіанти оформлення посвідчення:

  1. Офлайн у Сервісному Центрі МВС. Ви можете звернутися до найближчого СЦ МВС, де фахівці допоможуть вам подати всі необхідні документи та оформити нове посвідчення.
  2. Онлайн через Кабінет водія. Якщо ви віддаєте перевагу цифровим сервісам, обмін можна провести через Кабінет водія на офіційному сайті. Там вам потрібно буде заповнити відповідну заяву.
  3. Онлайн через застосунок Дія. Це ще один зручний спосіб замовити нове посвідчення водія без особистого візиту до установи. У Дії можна обрати пластикове або електронне посвідчення без друку на бланку.

Нове посвідчення видається терміном на 30 років.

Підписуйтесь на наші сторінки у соціальних мережах:

Фейсбук та телеграм-канал  Безоплатні юристи Херсон

Читайте також: «Дія» повідомляє причину відмови в перереєстрації авто

Отримати безоплатну правову або юридичну консультацію фахівців громадської приймальні Благодійної організації «Фонд милосердя та здоров’я» можна за телефонами: +38 (066) 790 90 21 (Telegram, Viber, Signal, WhatsApp) щодня з понеділка по п’ятницю з 9:00 до 17:00.

Електронна адреса: [email protected]  або чат-бот на сайті.

Задля безпеки та зручності клієнтів особистий прийом у Херсоні проводиться виключно за попереднім записом за номером телефона  +38 (095) 805 72 99.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

Схожi новини