Чи можна оформити довіреність онлайн

Чи можна оформити довіреність онлайн

Джавеліна БайрактарДжавеліна Байрактар

Якщо вам потрібна довіреність на представництво інтересів (нотаріальна або засвідчена компетентним органом), то дистанційно оформити довіреність не можливо.

Громадяни України, які тимчасово перебувають або постійно проживають за кордоном, можуть реалізувати свої законні права та інтереси шляхом видачі довіреностей на розпорядження рухомим та/ або нерухомим майном.

Такі довіреності можуть бути посвідчені:

1) консульством (або дипломатичним представництвом) України за кордоном;
2) нотаріусом іноземної держави.

Згідно зі статтею 13 Закону «Про міжнародне приватне право», документи, видані уповноваженими органами іноземних держав у встановленій формі, визнаються дійсними в Україні в разі їх легалізації, якщо інше не передбачено законом або міжнародним договором України.

Читайте також: Як вклеїти фото в паспорт, коли виповнилося 25 та 45 років

Отримати безоплатну правову або юридичну консультацію фахівців громадської приймальні благодійної організації «Фонд милосердя та здоров’я» можна за телефонами: +38 (066) 790 90 21 (Telegram, Viber, Signal, WhatsApp) щодня з понеділка по п’ятницю з 9:00 до 17:00.

Електронна адреса: [email protected]  або чат-бот на сайті.

Внутрішньо переміщені особи з Херсонської області в місті Вінниці можуть звернутися за безоплатною правовою допомогою за номерами: +38 (066) 945 65 60 (Viber. Telegram), +38 (050) 535 54 06.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

Схожi новини