Чи треба звертатися до Пенсійного фонду для перерахунку субсидії на тверде паливо

Чи треба звертатися до Пенсійного фонду для перерахунку субсидії на тверде паливо

Джавеліна БайрактарДжавеліна Байрактар
Джавеліна Байрактар

Для перерахунку пільги та субсидії на тверде пічне побутове паливо в цьому році не потрібно звертатися до Пенсійного фонду України. 

Якщо родині призначена житлово-комунальна пільга або субсидія на придбання твердого палива, то її перерахують автоматично. Але необхідно надати згоду Пенсійному фонду на передання даних родини міжнародному донору для підвищеного розміру підтримки. 

 Згоду можна надати у відповідь на смс-повідомлення, що надійде родині, яка отримує пільгу або субсидію. Або через електронний кабінет Пенсійного фонду. Або звернутися до відділення ПФУ. 

Якщо пільга або субсидія не призначена, але ви потребуєте допомоги держави – необхідно звернутися до ПФУ в загальноприйнятому порядку й подати заяву.

Звернутися до Пенсійного фонду можна кількома способами, онлайн та особисто.

Читайте також: Чи потрібно змінювати документи після перейменування вулиць

Отримати безоплатну правову або юридичну консультацію фахівців громадської приймальні Благодійної організації «Фонд милосердя та здоров’я» можна за телефонами: +38 (066) 790 90 21 (Telegram, Viber, Signal, WhatsApp) щодня з понеділка по п’ятницю з 9:00 до 17:00.

Електронна адреса: [email protected]  або чат-бот на сайті.

Задля безпеки та зручності клієнтів особистий прийом у Херсоні проводиться виключно за попереднім записом за номером телефона +38066 94 56 560.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

Схожi новини