Де працюють відділи державної виконавчої служби Херсона та області

Де працюють відділи державної виконавчої служби Херсона та області

Джавеліна БайрактарДжавеліна Байрактар

Російські війська щодня обстрілюють Херсон та Херсонську область. Атакують з реактивних систем залпового вогню, артилерії, мінометів та танків. За останні дві доби внаслідок ворожих ударів найбільше постраждали населені пункти Херсонського та Бериславського районів. 

Житлові квартали обласного центру зазнали масованого обстрілу з лівого берега Дніпра. У місті пошкоджені об’єкт критичної інфраструктури, завод, медичний та освітній заклади, центр реабілітації дітей з інвалідністю, багатоквартирні та приватні будинки, будівля, де розташовувався Червоний Хрест. 

Через масовані обстріли державні органи для продовження повноцінної роботи мусять переїжджати в більш безпечні місця. 

Стало відомо, що з 12 січня 2023 року до Одеси перенесене Управління забезпечення примусового виконання рішень у Херсонській області, Автономній Республіці Крим та місті Севастополі. 

Відділи державної виконавчої служби Херсонщини тимчасово розташовуватимуться в Одесі, Кривому Розі та Миколаєві. 

До Одеси тимчасово переміщені:

Бериславський відділ державної виконавчої служби Херсонської області. Раніше він працював на вулиці Центральній, 224 у місті Бериславі. 

Олешківський відділ державної виконавчої служби у Херсонському районі, який розташовувався в місті Олешки, на вулиці Пролетарській, 20. 

Дніпровський відділ державної виконавчої служби, що діяв на вулиці Перекопській, 166 у Херсоні.

Корабельний відділ державної виконавчої служби, який працював на вулиці Стрітенської, 7 у Херсоні.

Суворовський відділ державної виконавчої служби, що розташовувався на вулиці Б. Мозолевського, 2 в Херсоні. 

Адреса для листування: 65036, місто Одеса, вулиця Старицького, 10-а

е-mail: [email protected]  

До Кривого Рогу на Дніпропетровщині тимчасово переміщені:  

Великоолександрівський відділ державної виконавчої служби у Бериславському районі Херсонської області, що діяв у селищі Велика Олександрівка по вулиці Свободи, 161.

Високопільський відділ державної виконавчої служби у Бериславському районі Херсонської області, що був розташований на вулиці Банковій, 16 у селищі Високопіллі. 

Нововоронцовський відділ державної виконавчої служби у Бериславському районі Херсонської області, який працював у селищі Нововоронцовка на вулиці Суворова, 14. 

Адреса для листування: 50005, Дніпропетровська область, місто Кривий Ріг, вулиця Каховська, 11

е-mail: [email protected]

До Миколаєва тимчасово переміщені:

Великолепетиський відділ державної виконавчої служби у Каховському районі Херсонської області, який діяв по вулиці Миру, 15 у селищі Велика Лепетиха. 

Білозерський відділ державної виконавчої служби в Херсонському районі, що працював у селище Білозерка на вулиці Свободи, 85. 

Адреса для листування: 54020, місто Миколаїв, вулиця Погранична, 20

е-mail: [email protected]

Читайте також: На Херсонщині відновлюють роботу суди

Отримати безоплатну правову або юридичну консультацію фахівців громадської приймальні благодійної організації «Фонд милосердя та здоров’я» можна за телефонами: +38 (066) 790 90 21 (Телеграм, Viber, Signal, WhatsApp) щодня з понеділка по п’ятницю з 9:00 до 17:00.

Електронна адреса: [email protected]  або чат-бот на сайті.

Внутрішньо переміщені особи з Херсонської області в місті Вінниці можуть звернутися за безоплатною правовою допомогою за номерами: +38 (066) 945 65 60 (Viber. Telegram), +38 (050) 535 54 06.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

Схожi новини