Кому не потрібно оновлювати дані в ТЦК

Кому не потрібно оновлювати дані в ТЦК

Джавеліна БайрактарДжавеліна Байрактар

Оновлювати дані в територіальних центрах комплектування не потрібно, якщо ви вже зробили це до 18 травня. Про це повідомив начальник служби зв’язків із громадськістю Полтавського обласного ТЦК Роман Істомін.

«Якщо громадянин хоче уточнити свої дані за законом (про мобілізацію – ред.), то він може зробити це, коли закон набере чинності. Але ніхто не забороняє звернутися зараз. Бо оновлення даних – це обов’язок кожного військовозобов’язаного», – пояснив Істомін.

Він зазначив, якщо оновити дані зараз, то ТЦК матиме актуальну інформацію про особу, а це значить, що не буде потреби знову йти до військкомату. 

Роман Істомін підкреслює: в Україні діє закон про єдиний державний реєстр військовозобов’язаних, де міститься перелік персональних даних.

«Якщо громадянин уточнив дані, хоча б у 2022 році, й вони актуальні, нічого не змінилося, то оновлення вони не потребують», – додав представник обласного ТЦК.

Підписуйтесь на наші сторінки у соціальних мережах:

Facebook та Телеграм канал – Безоплатні юристи Херсон

Читайте також: Коли запрацює електронний кабінет військовозобов’язаного

Отримати безоплатну правову або юридичну консультацію фахівців громадської приймальні Благодійної організації «Фонд милосердя та здоров’я» можна за телефонами: +38 (066) 790 90 21 (Telegram, Viber, Signal, WhatsApp) щодня з понеділка по п’ятницю з 9:00 до 17:00.

Електронна адреса: [email protected]  або чат-бот на сайті.

Задля безпеки та зручності клієнтів особистий прийом у Херсоні проводиться виключно за попереднім записом за номером телефона +38 (095) 805 72 99.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

Схожi новини