Мінцифри запустило «Дія.Освіта», де можна безплатно опанувати нову професію

Мінцифри запустило «Дія.Освіта», де можна безплатно опанувати нову професію

Джавеліна БайрактарДжавеліна Байрактар

Міністерство цифрової трансформації презентувало оновлену платформу «Дія.Освіта», де всі охочі зможуть опанувати нові професії безоплатно.

Ціль платформи — підвищити цифрову грамотність українців, допомогти вимушеним переселенцям знайти роботу в новому регіоні, прокачати рівень англійської та зацікавити молодь у навчанні через інтерактивні формати.

«Від реєстрації на «Дія.Освіта» до нової професії кілька кроків. Складаєте тест, що допомагає визначитися з напрямом, отримуєте рекомендації щодо професії, яка підходить для вас найбільше. Навчаєтеся на освітніх серіалах. Проходите симулятори – на реальних кейсах перевіряєте свої навички. Отримуєте сертифікат і знаходите вакансію у своєму регіоні. І це все на одній платформі», — зазначає міністр цифрової трансформації Михайло Федоров.

На сайті є понад 50 освітніх серіалів та 50 симуляторів. Уроки викладаються у форматі серіалів з поєднанням навчання та розваг, подкастів, вебінарів, гайдів. Користувач може вибрати свій графік навчання.

Ознайомитися з «Дія.Освіта» можна за посиланням.

Мінцифри працює над тим, щоб восени освітню платформу запустити в застосунку «Дія».

Читайте також: Електронне судове рішення можна отримати в «Дії»

Отримати безоплатну правову або юридичну консультацію фахівців громадської приймальні благодійної організації «Фонд милосердя та здоров’я» можна за телефонами: +38 (066) 790 90 21 (Телеграм, Viber, Signal, WhatsApp) щодня з понеділка по п’ятницю з 9:00 до 17:00.

Електронна адреса: [email protected]  або чат-бот на сайті.

Внутрішньо переміщені особи з Херсонської області в місті Вінниці можуть звернутися за безоплатною правовою допомогою за номерами: +38 (066) 945 65 60 (Viber. Telegram), +38 (050) 535 54 06.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

Схожi новини