На мультипредметний тест можна зареєструватися через «Дію»

На мультипредметний тест можна зареєструватися через «Дію»

Джавеліна БайрактарДжавеліна Байрактар
Джавеліна Байрактар

Майбутні учасники національного мультипредметного тесту можуть створити персональний кабінет у мобільному застосунку «Дія».

Тепер достатньо в е-кабінеті завантажити документ про освіту й усі особисті дані автоматично підтягнуться у систему. Це означає, що учасникам не доведеться підтверджувати особисті дані окремо, тож процес реєстрації стане ще зручнішим та швидшим.

Автоматичне внесення особистих даних допоможе уникнути зайвих труднощів регіональним центрам оцінювання якості освіти. Вони не витрачатимуть час на верифікацію документів – це значно прискорить процедуру реєстрації та дозволить учасникам швидше почати підготовку до тестування.

Бажаємо всім учасникам успішної реєстрації та високих результатів.

Підписуйтесь на наші сторінки у соціальних мережах:

Facebook та Телеграм канал – Безоплатні юристи Херсон

Читайте також: У березні стартує реєстрація на мультипредметний тест

Отримати безоплатну правову або юридичну консультацію фахівців громадської приймальні Благодійної організації «Фонд милосердя та здоров’я» можна за телефонами: +38 (066) 790 90 21 (Telegram, Viber, Signal, WhatsApp) щодня з понеділка по п’ятницю з 9:00 до 17:00.

Електронна адреса: [email protected]  або чат-бот на сайті.

Задля безпеки та зручності клієнтів особистий прийом у Херсоні проводиться виключно за попереднім записом за номером телефона +38 (095) 805 72 99.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

Схожi новини