Норвезька рада відкриває реєстрацію для грошової допомоги

Норвезька рада відкриває реєстрацію для грошової допомоги

Джавеліна БайрактарДжавеліна Байрактар
Джавеліна Байрактар

Норвезька рада у справах біженців в Україні (NRC) відкриває реєстрацію на отримання багатоцільової грошової допомоги для внутрішньо переміщених осіб та громадян України, які проживають у районах, що постраждали внаслідок бойових дій, та потребують термінової фінансової підтримки. 

Реєстрація триватиме до 20 березня 2023 року. Відкрита для всіх зазначених вище категорій. Проте грошову допомогу надаватимуть найбільш вразливим категоріям з-поміж людей, які зареєструвалися. 

Сума допомоги –  6660 гривень. Це 2220 гривень на три місяці для кожного члена сім’ї, але не більше як на п’ять осіб. 

Виплачують на український банківський рахунок або за допомогою переказу MoneyGram для людей, у яких немає рахунку в банку. 

Щоб зареєструватися, необхідно завантажити на смартфон один із месенджерів: WhatsApp або Viber. 

Для реєстрації через WhatsApp додати до контактів номер 0 800 609 844 та відправити на нього повідомлення з текстом «Привіт». 

Для реєстрації через Viber, треба відскакувати QR-код, який розміщений на картинці. Після цього ви отримаєте повідомлення з інструкціями. Їх необхідно дотримуватися для успішної реєстрації. 

Якщо через велике навантаження на систему виникнуть технічні збої, не хвилюйтесь і спробуйте зареєструватись пізніше. 

Для отримання додаткової інформації звертайтесь за номером гарячої лінії Норвезької ради 0 800 302 007 або напишіть на електронну пошту [email protected]

Відповіді на найбільш поширені питаннями можна прочитати тут

Інформація щодо захисту персональних даних доступна до за посиланням

Читайте також: Естонська рада у справах біженців надасть допомогу переселенцям 

Отримати безоплатну правову або юридичну консультацію фахівців громадської приймальні благодійної організації «Фонд милосердя та здоров’я» можна за телефонами: +38 (066) 790 90 21 (Телеграм, Viber, Signal, WhatsApp) щодня з понеділка по п’ятницю з 9:00 до 17:00.

Електронна адреса: [email protected]  або чат-бот на сайті.

Внутрішньо переміщені особи з Херсонської області в місті Вінниці можуть звернутися за безоплатною правовою допомогою за номерами: +38 (066) 945 65 60 (Viber. Telegram), +38 (050) 535 54 06.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

Схожi новини