Нова послуга в «Дії»: як знайти найближчий пункт незламності 

Нова послуга в «Дії»: як знайти найближчий пункт незламності 

Срібна ОльгаСрібна Ольга
Срібна Ольга

У  застосунку «Дія» можна знайти найближчий пункт незламності, перевірити, чим у ньому можна скористатися, та прокласти маршрут. Це дозволить швидко знайти необхідні послуги під час відключень світла. 

Як отримати послугу:

– авторизуйтеся в «Дії»; 

– натисніть «Послуги» — «Пункти незламності»; 

– прочитайте повідомлення та натисніть «Далі»; 

– виберіть область та завантажте мапу. Вона надалі буде доступна без інтернету;

– перейдіть до мапи й надайте доступ до своєї геолокації. Система покаже пункти незламності в радіусі 1,5 кілометра. Якщо не хочете ділитися своїм місцем розташування, можна знайти пункти за допомогою масштабування;

– за бажанням відфільтруйте пункти; 

– натисніть кнопку «Прокласти маршрут».

Через фільтр у застосунку можна знайти місця, де є пандус, інтернет, мобільний зв’язок, генератор. На мапі з’являться лише ті пункти, де ці послуги доступні. 

З міркувань безпеки геолокації пунктів незламності не відображаються в Херсонській, Донецькій, Запорізькій, Луганській та частково Харківській, Чернігівській, Дніпропетровській і Миколаївській областях.   

Нагадаємо, щоб скористатися послугою, треба оновити застосунок «Дія».

Читайте також:  В Україні запускають освітній застосунок

Отримати безоплатну правову або юридичну консультацію фахівців громадської приймальні благодійної організації «Фонд милосердя та здоров’я» можна за телефонами: +38 (066) 790 90 21 (Telegram, Viber, Signal, WhatsApp) щодня з понеділка по п’ятницю з 9:00 до 17:00.

Електронна адреса: [email protected]  або чат-бот на сайті.

Внутрішньо переміщені особи з Херсонської області в місті Вінниці можуть звернутися за безоплатною правовою допомогою за номерами: +38 (066) 945 65 60 (Viber. Telegram), +38 (050) 535 54 06.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

Схожi новини