Новий додаток допомагає шукати зниклих безвісти та дітей під час війни

Новий додаток допомагає шукати зниклих безвісти та дітей під час війни

Джавеліна БайрактарДжавеліна Байрактар
Джавеліна Байрактар

В Україні розробили новий застосунок Reunite Ukraine, який допомагає шукати зниклих безвісти, викрадених дітей і возз’єднати родини, розлучені через війну. Додаток безплатний. Його розробила американська компанія Find My Parent у співпраці з Національною поліцією України.

Основне завдання Reunite Ukraine — сприяти пошуку військових, дітей і сімей, які зникли через внутрішню та зовнішню міграцію. Це стосується людей, які виїхали з України, залишилися на тимчасово окупованих територіях або яких незаконно депортували до Росії чи Білорусі.

Ключова особливість застосунку – можливість оперативно запустити процес розшуку за допомогою поліції, якщо на телефоні дитини чи близької людини встановлено Reunite Ukraine. Завдяки системі штучного інтелекту, застосунок може співставити дані користувача з іншими профілями в базі даних і допомогти у возз’єднанні сімей.

Щоб скористатися додатком, потрібно:

  1. Завантажити Reunite Ukraine з AppStore або GooglePlay.
  2. Встановити застосунок і створити профіль, надаючи необхідну інформацію про себе, родину та осіб, яких шукаєте.
  3. Система штучного інтелекту аналізує дані користувачів і шукає збіги.
  4. У разі збігу інформації, поліція перевіряє її. Якщо вона підтверджується, обидві сторони отримують сповіщення і можуть почати спілкуватися через застосунок.

Захист персональних даних користувачів — пріоритет додатка. Вся інформація захищена й не є доступною для третіх осіб.

Reunite Ukraine — важливий крок у підтримці сімей, розділених війною, та відновленні зв’язків між близькими, незалежно від того, де вони перебувають.

Підписуйтесь на наші сторінки у соціальних мережах:

Facebook та Телеграм канал – Безоплатні юристи Херсон

Читайте також:  В Україні запускають Єдину платформу житлово-комунальних послуг

Отримати безоплатну правову або юридичну консультацію фахівців громадської приймальні Благодійної організації «Фонд милосердя та здоров’я» можна за телефонами: +38 (066) 790 90 21 (Telegram, Viber, Signal, WhatsApp) щодня з понеділка по п’ятницю з 9:00 до 17:00.

Електронна адреса: [email protected]  або чат-бот на сайті.

Задля безпеки та зручності клієнтів особистий прийом у Херсоні проводиться виключно за попереднім записом за номером телефона +38 (095) 805 72 99.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

Схожi новини