В Україні запускають Єдину платформу житлово-комунальних послуг

В Україні запускають Єдину платформу житлово-комунальних послуг

Джавеліна БайрактарДжавеліна Байрактар
Джавеліна Байрактар

В Україні запускають Єдину платформу житлово-комунальних послуг. Це експериментальний проєкт, спрямований на впорядкування та оптимізацію взаємодії між споживачами та надавачами послуг. Про це повідомив прем’єр-міністр Денис Шмигаль на засіданні уряду 3 вересня.

Очільник Кабміну підкреслив, що нова система допоможе автоматизувати процеси надання житлово-комунальних послуг і забезпечить більш прозорі, доступні та зручні сервіси для громадян. Зокрема, покращить облік споживачів і дозволить ефективніше контролювати якість послуг.

«Користувачі отримають доступ до електронного кабінету, де зможуть знайти всю інформацію про управителів, виконавців послуг, актуальні ціни й тарифи, а також результати розгляду своїх звернень. Крім того, на платформі можна буде укладати й розривати договори в онлайн-режимі. Це значно спростить взаємодію між сторонами», — зазначив прем’єр-міністр.

Нова платформа буде інтегрована з іншими інформаційними системами. Завдяки цьому різні структури зможуть зручно й безпечно обмінюватися даними. Уряд очікує, що цей проєкт отримає широку підтримку та зацікавленість серед українців.

Підписуйтесь на наші сторінки у соціальних мережах:

Facebook та Телеграм канал – Безоплатні юристи Херсон

Читайте також:   Фермерам на деокупованих територіях покриють усі витрати на розмінування

Отримати безоплатну правову або юридичну консультацію фахівців громадської приймальні Благодійної організації «Фонд милосердя та здоров’я» можна за телефонами: +38 (066) 790 90 21 (Telegram, Viber, Signal, WhatsApp) щодня з понеділка по п’ятницю з 9:00 до 17:00.

Електронна адреса: [email protected]  або чат-бот на сайті.

Задля безпеки та зручності клієнтів особистий прийом у Херсоні проводиться виключно за попереднім записом за номером телефона +38 (095) 805 72 99.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

Схожi новини