Онлайн-оцінка нерухомості: як отримати е-довідку безплатно

Онлайн-оцінка нерухомості: як отримати е-довідку безплатно

Срібна ОльгаСрібна Ольга
Срібна Ольга

Фонд державного майна України запустив сервіс, що дозволяє фізичним та юридичним особам безплатно отримати електронну довідку про оцінку нерухомості. 

Цю новину повідомила пресслужба Фонду.

«Оцінка нерухомості стала ще доступнішою. Тепер кожен може швидко й безплатно отримати довідку про вартість свого майна за допомогою онлайн-сервісу. Він дозволяє визначити вартість 18 типів нерухомості при здійсненні операцій купівлі-продажу», – зазначено в повідомленні.

Для отримання е-довідки про оцінку необхідно авторизуватися на сайті Фонду за допомогою електронного підпису або через ID-сервіс. Сформований документ можна зберегти або видрукувати. Він буде чинним упродовж 30 календарних днів із дня формування.

У випадку незгоди з результатами автоматичної оцінки, особа має право замовити додаткову оцінку у професійних оцінювачів. Проте ця послуга буде платною.

Підписуйтесь на наші сторінки у соціальних мережах:

Facebook та Телеграм канал – Безоплатні юристи Херсон

Читайте також: До Міжнародного реєстру збитків можна подати заяву без висновку комісії

Отримати безоплатну правову або юридичну консультацію фахівців громадської приймальні Благодійної організації «Фонд милосердя та здоров’я» можна за телефонами: +38 (066) 790 90 21 (Telegram, Viber, Signal, WhatsApp) щодня з понеділка по п’ятницю з 9:00 до 17:00.

Електронна адреса: [email protected]  або чат-бот на сайті.

Задля безпеки та зручності клієнтів особистий прийом у Херсоні проводиться виключно за попереднім записом за номером телефона +38 (095) 805 72 99.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

Схожi новини