Коли знову треба оновлювати дані в ТЦК

Коли знову треба оновлювати дані в ТЦК

Джавеліна БайрактарДжавеліна Байрактар

Військовозобов’язані мали 60 днів для обов’язкового оновлення військово-облікових даних. Попри те, що цей період завершився, процес оновлення даних не припиняється. 

Як зазначив Роман Істомін, керівник служби зв’язків з громадськістю Полтавського обласного ТЦК, українці й надалі зобов’язані інформувати військкомати про будь-які зміни у персональних даних. Він наголосив, що обов’язок оновлювати дані не зникає. 

Постанова Кабміну №1487 визначає, що ця процедура має відбуватися протягом семи днів після того, як відбулися зміни. Це стосується і призовників, і військовозобов’язаних та резервістів. Якщо особа має бронювання або відстрочку, вона має надати документи, які підтверджують таке право. Також потрібно надавати ТЦК документи, які підтверджують право на відстрочку від призову. 

Нагадуємо, призовники, військовозобов’язані й резервісти, незалежно від наявності бронювання чи відстрочки, мали уточнити свої дані до 16 липня 2024 року.

Підписуйтесь на наші сторінки у соціальних мережах:

Facebook та Телеграм канал – Безоплатні юристи Херсон

Читайте також: У Резерв+ з’явилася спеціальна позначка: що це означає

Отримати безоплатну правову або юридичну консультацію фахівців громадської приймальні Благодійної організації «Фонд милосердя та здоров’я» можна за телефонами: +38 (066) 790 90 21 (Telegram, Viber, Signal, WhatsApp) щодня з понеділка по п’ятницю з 9:00 до 17:00.

Електронна адреса: [email protected]  або чат-бот на сайті.

Задля безпеки та зручності клієнтів особистий прийом у Херсоні проводиться виключно за попереднім записом за номером телефона +38 (095) 805 72 99.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

Схожi новини