Оновлено правила отримання довідок про навчання для ТЦК

Оновлено правила отримання довідок про навчання для ТЦК

Джавеліна БайрактарДжавеліна Байрактар

Нещодавно заклади освіти в Україні отримали можливість формувати довідки про здобуття освіти для студентів, які потребують відстрочки від мобілізації. Ці довідки генеруються в Єдиній державній електронній базі з питань освіти (ЄДЕБО) на основі даних про студентів.

Що нового:

  • Довідки генеруються в ЄДЕБО: Раніше заклади освіти видавали довідки вручну. Тепер цей процес автоматизований, що робить його зручнішим та швидшим.
  • Оновлена форма довідки: Вона містить додаткову інформацію, яка підтверджує, чи відповідає поточне навчання студента вимогам для отримання відстрочки, згідно з ч. 2 ст. 10 Закону України «Про освіту».
  • Перевірка автентичності: Довідку можна перевірити на сайті ЄДЕБО за її номером та за податковим номером студента або за допомогою QR-коду, який на ній розміщено.

Як отримати довідку:

  • Зверніться до свого закладу освіти.
  • Заклад освіти сформує довідку в ЄДЕБО та видасть її.

Де можна перевірити довідку:

  • На сайті ЄДЕБО, вказавши номер довідки та податковий номер студента.
  • За допомогою QR-коду, який на ній розміщено.

Підписуйтесь на наші сторінки у соціальних мережах:

Facebook та Телеграм канал – Безоплатні юристи Херсон

Читайте також: Важлива інформація для призовників, військовозобов’язаних та резервістів: до реєстру «Оберіг» додано нові дані 

Отримати безоплатну правову або юридичну консультацію фахівців громадської приймальні Благодійної організації «Фонд милосердя та здоров’я» можна за телефонами: +38 (066) 790 90 21 (Telegram, Viber, Signal, WhatsApp) щодня з понеділка по п’ятницю з 9:00 до 17:00.

Електронна адреса: [email protected]  або чат-бот на сайті.

Задля безпеки та зручності клієнтів особистий прийом у Херсоні проводиться виключно за попереднім записом за номером телефона +38 (095) 805 72 99.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

Схожi новини