Переселенцям безплатно надають стоматологічну допомогу. Оновлено

Переселенцям безплатно надають стоматологічну допомогу. Оновлено

Джавеліна БайрактарДжавеліна Байрактар

Оновлена інформація проєкту “1000 посмішок добра.”

Запис для пацієнтів у проєкті “1000 посмішок добра” тимчасово призупинено. Клініки-учасниці мають повний запис пацієнтів-ВПО в межах проєкту до кінця літа.

Ініціатори проєкту докладають зусиль для залучення нових клінік-партнерів і відновлення можливості отримати безоплатну стоматологічну допомогу.

Про відновлення запису обовязково повідомимо додатково.

Стартував благодійний проєкт «1000 посмішок добра», ініційований брендом KERR за підтримки компанії INSPE. Він передбачає безплатну стоматологічну допомогу для внутрішньо переміщених осіб від 13 років. Мета проєкту – відновлення здорових усмішок тисячі українців, які вимушено покинули свої домівки.

Українці від 13 років, які вимушено змінили місце проживання внаслідок війни, можуть безплатно пройти діагностику, отримати професійний гігієнічний догляд, профілактику та лікування карієсу в різних містах країни. 

Як отримати послугу:

– обираєте клініку-партнера програми;

– узгоджуєте дату та час прийому;

– отримуєте допомогу в межах проєкту.

Лікар проведе діагностику ротової порожнини. Якщо виявить ушкоджені карієсом зуби, очистить їх, пролікує та проведе профілактику нових уражень. 

Щоб отримати безплатну допомогу, необхідно мати:

– довідку внутрішньо переміщеної особи – паперову або з «Дії»;

– документ, що підтверджує особу.

Знайти клінику у вашому місті можна на сайті  https://1000-smiles.org.ua/ 

Читайте також:  Медична допомога при інсульті. Що передбачає Програма медичних гарантій

Отримати безоплатну правову або юридичну консультацію фахівців громадської приймальні Благодійної організації «Фонд милосердя та здоров’я» можна за телефонами: +38 (066) 790 90 21 (Telegram, Viber, Signal, WhatsApp) щодня з понеділка по п’ятницю з 9:00 до 17:00.

Електронна адреса: [email protected]  або чат-бот на сайті.

Задля безпеки та зручності клієнтів особистий прийом у Херсоні проводиться виключно за попереднім записом за номером телефона +38  095 805 72 99.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

Схожi новини