Правозахисники запрошують на дискусію “Виклики свободі слова під час війни в Україні”

Правозахисники запрошують на дискусію “Виклики свободі слова під час війни в Україні”

Джавеліна БайрактарДжавеліна Байрактар
Джавеліна Байрактар

Дискусія з медіаюристами “Виклики свободі слова під час війни в Україні” запланована в онлайн-форматі 21 вересня 2022, початок о 10.00. Організатор – громадська організація “Платформа прав людини”.

Учасники дискусії матимуть можливість “наживо” поспілкуватися з практикуючими у сфері медіа юристами та адвокатами, поділитися своїм досвідом з колегами й отримати відповіді на свої запитання.

У заході беруть участь:

Євген Воробйов медіаюрист, адвокат, має юридичний досвід понад 10 років, що включає досвід як на державній службі, так і приватної практики. Життєве кредо: “Не знаєш як діяти? Дій за законом!”

Микола Гринишак, медіаюрист, адвокат. Займається правозахисною діяльністю з 2006 року (приватна юридична практика). Понад 15 років успішно надає правову допомогу журналістам та ЗМІ в цивільних, кримінальних та адміністративних справах.

Ольга Вдовенко, адвокатеса, експертка з питань доступу до публічної інформації, займається правозахисною діяльністю та консалтингом неурядових організацій з 2002 року.

Людмила Опришко, адвокатеса, медіаюристка, медіатренерка, має більш ніж 20-річний досвід захисту професійної діяльності журналістів та ЗМІ, чимало виграних справ в українських судах та Європейському суді з прав людини.

Олександр Бурмагін, медіаексперт. Понад 20 років захищав право на свободу слова в національних судах та Європейському суді з прав людини. В грудні 21-го року Олександра призначено Верховною Радою України до складу Національної ради України з питань телебачення і радіомовлення.

Щоб отримати запрошення на подію, необхідно зареєструватися за посиланням.

Також, під час реєстрації, можна поставити своє запитання заздалегідь —  юристи зможуть підготувати на нього більш вичерпну відповідь.

Кінцевий термін для реєстрації 20.09.2022, о 09:00.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

Схожi новини