Програма «Віднови дім»: як отримати до 7,2 мільйона гривень на відбудову житла

Програма «Віднови дім»: як отримати до 7,2 мільйона гривень на відбудову житла

Джавеліна БайрактарДжавеліна Байрактар

Фонд енергоефективності реалізує програму «ВідновиДІМ». Її мета – фінансування будівельних робіт з відновлення житла, пошкодженого внаслідок російської агресії.

Програма дозволяє модернізувати внутрішні системи будинку, провести зовнішнє утеплення, зменшити споживання енергії та витрати на комунальні послуги. 

Гроші надають виключно на потреби, пов’язані з енергоефективністю. Відшкодовують такі види робіт:

● заміна або ремонт пошкоджених віконних блоків та блоків балконних дверей, зовнішніх дверей;

● ремонт фасадів;

● ремонт конструкцій даху, покриття будівлі;

● ремонт обладнання дахових котелень та інженерних мереж – опалення, водопостачання, каналізації, газопостачання, електрики.

Кошти можна використати й на оплату будівельних робіт, і на купівлю матеріалів та обладнання.

Учасниками програми можуть стати об’єднання співвласників багатоквартирних будинків по всій країні, крім тимчасово окупованих, територій активних бойових дій та населених пунктів на лінії розмежування. А також населених пунктів, де органи державної влади України тимчасово не здійснюють свої повноваження.

Фонд надає учасникам програми грант до 7,2 мільйона гривень на один будинок. Або на частину будинку, якщо в ньому створено більше одного ОСББ.

Читайте також: Програма «Віднови Дім», як отримати фінансування на відновлення житла. Інфографіка

Отримати безоплатну правову або юридичну консультацію фахівців громадської приймальні Благодійної організації «Фонд милосердя та здоров’я» можна за телефонами: +38 (066) 790 90 21 (Telegram, Viber, Signal, WhatsApp) щодня з понеділка по п’ятницю з 9:00 до 17:00.

Електронна адреса: [email protected]  або чат-бот на сайті.

Задля безпеки та зручності клієнтів особистий прийом у Херсоні проводиться виключно за попереднім записом за номером телефона +38 (066) 945 65 60.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

Схожi новини