Для отримання субсидій можна обрати будь-який банк

Для отримання субсидій можна обрати будь-який банк

Джавеліна БайрактарДжавеліна Байрактар

Одержувачі житлової субсидії можуть отримувати виплати через відділення Укрпошти або на банківську картку. Вони самі обирають, як одержувати допомогу. 

Перелік банків розміщено на сайті Міністерства фінансів України: https://www.mof.gov.ua/uk/upovnovazheni-banki-shhodo-obslugovuvannja-zarplatnih-proektiv

Нарахування та виплата пільг та субсидій на час воєнного стану на територіях, де підрозділи соціального захисту не мали можливості підготувати документи для виплат, здійснюється: 

– громадянам, які до повномасштабного вторгнення отримували виплати на рахунок у банку;

– громадянам, які до воєнного стану отримували виплати за місцем фактичного проживання через міжнародну платіжну систему MY TRANSFER та через ПриватБанк.

Читайте також:  Про які зміни треба повідомляти Пенсійний фонд

Отримати безоплатну правову або юридичну консультацію фахівців громадської приймальні Благодійної організації «Фонд милосердя та здоров’я» можна за телефонами: +38 (066) 790 90 21 (Telegram, Viber, Signal, WhatsApp) щодня з понеділка по п’ятницю з 9:00 до 17:00.

Електронна адреса: [email protected]  або чат-бот на сайті.

Задля безпеки та зручності клієнтів особистий прийом у Херсоні проводиться виключно за попереднім записом за номером телефона +38 (066) 945 65 60.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

Схожi новини