Штрафи зі знижкою у 50 відсотків

Штрафи зі знижкою у 50 відсотків

Джавеліна БайрактарДжавеліна Байрактар

Народні депутати України зареєстрували законопроєкт № 12093, який має полегшити життя чоловікам, які ще не уточнили свої військово-облікові дані. За оцінками, таких громадян близько шести мільйонів. 

Відповідно до законопроєкту, громадянам нададуть можливість сплатити штраф у розмірі 8,5 тисячі гривень, самостійно ініціюючи процес розгляду справи через систему Резерв+.

Ключовою перевагою такого підходу є те, що уточнення персональних даних відкриє доступ до економічного бронювання та інших важливих функцій в Електронному кабінеті військовозобов’язаного, призовника чи резервіста. Автори законопроєкту очікують, що значна кількість військовозобов’язаних скористається цією можливістю.

Окрім цього, нова процедура подання заяви та сплати штрафу через Електронний кабінет передбачає, що особи отримуватимуть копії постанов ТЦК не лише через кабінет, а й на електронну пошту. Це має спростити комунікацію між військовими органами та громадянами, зробить зручнішим процес виконання їхніх обов’язків.

Підписуйтесь на наші сторінки у соціальних мережах:

Facebook та Телеграм канал – Безоплатні юристи Херсон

Читайте також:  У листопаді можна буде оформити відстрочку в Резерв+

Отримати безоплатну правову або юридичну консультацію фахівців громадської приймальні Благодійної організації «Фонд милосердя та здоров’я» можна за телефонами: +38 (066) 790 90 21 (Telegram, Viber, Signal, WhatsApp) щодня з понеділка по п’ятницю з 9:00 до 17:00.

Електронна адреса: [email protected]  або чат-бот на сайті.

Задля безпеки та зручності клієнтів особистий прийом у Херсоні проводиться виключно за попереднім записом за номером телефона  +38 (095) 805 72 99.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

Схожi новини