У заповідниках заборонять їздити на джипах та квадроциклах

У заповідниках заборонять їздити на джипах та квадроциклах

Джавеліна БайрактарДжавеліна Байрактар

Міністерство захисту довкілля розробило законопроєкт, який забороняє їздити джипами, мотоциклами класу ендуро, квадроциклами та багі в заповідних зонах. 

Документом планують внести зміни до закону «Про природно-заповідний фонд України» та в Кодекс про адміністративні правопорушення. Законопроєкт забороняє проїзд автомобілів по територіях природно-заповідного фонду. 

Заборона не стосуватиметься доріг загального користування, вулиць і доріг міст та інших населених пунктів, а також автомобільних доріг на приватних територіях.

У міністерстві вважають, що це допоможе захистити біорізноманіття від знищення та хімічних забруднень, шумів та вібрацій.

Читайте також: В Україні може з’явитися нове свято

Отримати безоплатну правову або юридичну консультацію фахівців громадської приймальні Благодійної організації «Фонд милосердя та здоров’я» можна за телефонами: +38 (066) 790 90 21 (Telegram, Viber, Signal, WhatsApp) щодня з понеділка по п’ятницю з 9:00 до 17:00.

Електронна адреса: [email protected]  або чат-бот на сайті.

Задля безпеки та зручності клієнтів особистий прийом у Херсоні проводиться виключно за попереднім записом за номером телефона +38066 94 56 560.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

Схожi новини