Українці можуть замовити посвідчення водія з доставленням за кордон

Українці можуть замовити посвідчення водія з доставленням за кордон

Срібна ОльгаСрібна Ольга
Срібна Ольга

Українці, які вимушено виїхали за кордон, тепер можуть замовити онлайн посвідчення водія, яке доставлять Укрпоштою в Польщу, повідомляє пресслужба МВС. 

Замовити документ можна в електронному кабінеті водія. Така послуга знадобиться для тих українців, які хочуть обміняти посвідчення, яке отримали вперше на два роки, загубили чи пошкодили документ, або змінили персональні дані.

Щоб замовити послугу, треба: 

– авторизуватися в електронному кабінеті водія

– обрати причину обміну посвідчення; 

– обрати міжнародне доставлення;

– оплатити. 

Сервісний центр МВС обробить замовлення. Документ відправляють на обране відділення. Замовник отримає посвідку протягом 15 днів.

Орієнтовна вартість посвідчення водія – 311 гривень за бланк та адмінпослугу. Доставлення за кордон коштуватиме 960 гривень.

Нагадаємо, на червень цього року в Польщі зареєстровано 975 тисяч українських мігрантів, за даними Євростату.

Читайте також: Українці за кордоном можуть отримати картки ПриватБанку поштою

Отримати безоплатну правову або юридичну консультацію фахівців громадської приймальні благодійної організації «Фонд милосердя та здоров’я» можна за телефонами: +38 (066) 790 90 21 (Telegram, Viber, Signal, WhatsApp) щодня з понеділка по п’ятницю з 9:00 до 17:00.

Електронна адреса: [email protected]  або чат-бот на сайті.

Внутрішньо переміщені особи з Херсонської області в місті Вінниці можуть звернутися за безоплатною правовою допомогою за номерами: +38 (066) 945 65 60 (Viber. Telegram), +38 (050) 535 54 06.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

Схожi новини