Увага. Шахрайство з ідентифікацією пенсіонерів

Увага. Шахрайство з ідентифікацією пенсіонерів

Джавеліна БайрактарДжавеліна Байрактар

Невідомі особи, які видають себе за працівників Пенсійного фонду України, під приводом фізичної ідентифікації намагаються отримати у пенсіонерів-переселенців реквізити їхніх банківських карток.

За офіційною інформацією, авторизовані працівники Пенсійного фонду в жодному разі не використовують реквізити карток для підтвердження особи під час фізичної ідентифікації або для здійснення платежів. Це не передбачено жодним нормативним документом.

Якщо ви отримали такі пропозиції телефоном, варто негайно повідомляти про них у поліцію. Бо це може бути спробою шахрайства.

Інструкцію, як подати заяву на ідентифікацію через відеозв’язок, можна переглянути за посиланням. Важливо ознайомитися з цією інформацією для власної безпеки.

Читайте також: Як пройти ідентифікацію в Ощадбанку жителям окупованих територій

 Отримати безоплатну правову або юридичну консультацію фахівців громадської приймальні Благодійної організації «Фонд милосердя та здоров’я» можна за телефонами: +38 (066) 790 90 21 (Telegram, Viber, Signal, WhatsApp) щодня з понеділка по п’ятницю з 9:00 до 17:00.

Електронна адреса: [email protected]  або чат-бот на сайті.

Задля безпеки та зручності клієнтів особистий прийом у Херсоні проводиться виключно за попереднім записом за номером телефона +38  095 805 72 99.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

Схожi новини