Як не втратити виплати ВПО

Як не втратити виплати ВПО

Джавеліна БайрактарДжавеліна Байрактар
Джавеліна Байрактар

Торік Національна соціальна служба почала перевіряти фактичне місце проживання внутрішньо переміщених осіб, які отримують фінансову допомогу від держави.

Ці перевірки відбуваються на таких підставах:

– на основі інформації про реєстрацію осіб як внутрішньо переміщених в межах однієї територіальної громади; 

– через сповіщення від державних органів, місцевих установ і громадських об’єднань про зміну місця перебування цих осіб; 

– на основі результатів верифікації згідно з критеріями призначення допомоги. 

Важливо зазначити, що переселенців мають попередити про перевірки за два дні. Якщо на момент перевірки людина відсутня за фактичним місцем проживання, вона має звернутися до органу соціального захисту протягом 14 днів.

Якщо є підтверджені причини відсутності, то протягом 30 днів слід надати органу соцзахисту документи, які це підтверджують. Інакше виплати призупинять.

Якщо ви змінили місце фактичного проживання чи контактний номер телефону, не вказали номер квартири, потрібно надати цю інформацію. Для цього слід звернутся до органу соцзахисту.

Підписуйтесь на наші сторінки у соціальних мережах:

Facebook та Телеграм канал- Безоплатні юристи Херсон

Читайте також: Кому з переселенців автоматично подовжать виплати з 1 березня

Отримати безоплатну правову або юридичну консультацію фахівців громадської приймальні Благодійної організації «Фонд милосердя та здоров’я» можна за телефонами: +38 (066) 790 90 21 (Telegram, Viber, Signal, WhatsApp) щодня з понеділка по п’ятницю з 9:00 до 17:00.

Електронна адреса: [email protected]  або чат-бот на сайті.

Задля безпеки та зручності клієнтів особистий прийом у Херсоні проводиться виключно за попереднім записом за номером телефона +38 (095) 805 72 99.

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

Схожi новини