Як переселенцям отримати грошову допомогу від BHA&Save the Children

Як переселенцям отримати грошову допомогу від BHA&Save the Children

Джавеліна БайрактарДжавеліна Байрактар

Переселенці, які виїхали протягом останнього місяця до Вінницької, Дніпропетровської, Запорізької, Львівської або Чернівецької областей, можуть отримати фінансову підтримку від благодійної організації BHA&Save the Children, повідомляє Міністерство з питань реінтеграції тимчасово окупованих територій України.

Отримати допомогу можуть:

▪️Родини, які були переміщені протягом останніх 30 днів і не мають безпечного місця проживання. 

▪️Переселенці, які постраждали від обстрілів, втратили внаслідок війни члена родини або засоби для існування (зруйновано або пошкоджено ферму, господарство, магазин тощо).

▪️Внутрішньо переміщені особи, які не мають власного чи орендованого безпечного житла та відповідають одному з критеріїв: 

— господарство веде жінка, літня людина чи особа з інвалідністю;

— господарство, де проживають щонайменше двоє людей вразливих категорій: дитина+дитина, дитина+літня людина, дитина+особа з інвалідністю, дитина+особа, яка тимчасово втратила працездатність;

— родини з дитиною під опікою або з жінкою, яка вагітна або годує грудьми. 

Отримати можна 2200 гривень. Гроші надійдуть на банківський рахунок протягом трьох місяців.

Заявку можна залишити через гарячу лінію 0 800 609 845 або через особисті повідомлення на офіційній сторінці у фейсбуці

Отримати безоплатну правову або юридичну консультацію фахівців громадської приймальні благодійної організації «Фонд милосердя та здоров’я» можна за телефонами: +38 (066) 790 90 21 (Телеграм, Viber, Signal, WhatsApp) щодня з понеділка по п’ятницю з 9:00 до 17:00.

Електронна адреса: [email protected]  або чат-бот на сайті.

Внутрішньо переміщені особи з Херсонської області в місті Вінниці можуть звернутися за безоплатною правовою допомогою за номерами: +38 (066) 945 65 60 (Viber. Telegram), +38 (050) 535 54 06.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

Схожi новини