Як родичам отримати інформацію про військовополонених

Як родичам отримати інформацію про військовополонених

Джавеліна БайрактарДжавеліна Байрактар

Родичі полонених можуть скористатися особистим кабінетом на сайті Координаційного штабу з питань поводження з військовополоненими. 

У ньому ви зможете: 

– отримувати інформацію про облікову категорію захисників. А також іншу інформацію, яка є у штабу – наприклад, про місця утримання захисників; 

– надавати онлайн додаткову інформацію, яка стала відома про полоненого захисника. Зокрема додавати фото та відеоматеріали;

– отримувати консультації. 

Родичам потрібно авторизуватися на сайті за допомогою сервісу ID.GOV.UA, використовуючи Дія.Підпис, Bank ID чи електронний підпис. Потім подати заявку про полон або зникнення, прикріпити документ, який підтверджує спорідненість. 

Після цієї верифікації даних рідні зможуть скористуватися послугами в особистому кабінеті.

Читайте також: Звільнені з полону українки отримають допомогу

Отримати безоплатну правову або юридичну консультацію фахівців громадської приймальні благодійної організації «Фонд милосердя та здоров’я» можна за телефонами: +38 (066) 790 90 21 (Telegram, Viber, Signal, WhatsApp) щодня з понеділка по п’ятницю з 9:00 до 17:00.

Електронна адреса: [email protected]  або чат-бот на сайті.

Внутрішньо переміщені особи з Херсонської області в місті Вінниці можуть звернутися за безоплатною правовою допомогою за номерами: +38 (066) 945 65 60 (Viber. Telegram), +38 (050) 535 54 06.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

Схожi новини