Зустрічайте 19 Мандрівний Docudays UA у Херсоні та області

Зустрічайте 19 Мандрівний Docudays UA у Херсоні та області

Джавеліна БайрактарДжавеліна Байрактар

Друзі! Зустрічайте 19 Мандрівний Docudays UA у Херсоні та області!

12 листопада Фестиваль розпочав свою подорож країною і, нарешті, дістався Херсонщини!

Тема цьогорічного Мандрівного Docudays UA – «Надзвичайний стан» – дуже зрозуміла та близька всім українцям та українкам. Надзвичайний стан — це виняткова ситуація, коли звичне життя та плани на майбутнє поставлені на паузу. А базові життєві потреби й людські права – під постійною загрозою… здається, що в такому стані живе світ…

У візуальному оформленні ми додали смуги, що нагадують заклеєне скотчем вікно. Вони стали своєрідним символом надзвичайного стану та воєнних дій. Але ми залишаємо цей мирний пейзаж за вікном як образ нашої майбутньої перемоги й усіх відкладених планів, до яких обов’язково повернемося.

Отже 14 о 19.00 грудня ми стартуємо!

Чекаємо всіх за посиланням https://us02web.zoom.us/j/89794506042

Фільм відкриття «Фортеця Маріуполь» – це цикл фільмів, побудованих на відеодзвінках до воїнів, оточених у Маріуполі на «Азовсталі». Від початку облоги режисерка веде розмови з бійцями полку «Азов», розкриваючи їхні портрети. Героєм фільму став Орест – колишній зв’язківець, а нині голова пресслужби полку «Азов» у Маріуполі. Орест від початку російського вторгнення висвітлював світові ситуацію в місті та на «Азовсталі», а після виходу фільму ще перебував у полоні.

До зустрічі!

Організатори:

Громадська організація «Докудейз»

Українська Гельсінська спілка з прав людини

Благодійна організація «Фонд милосердя та здоров’я»

ГО «Центр сучасних інформаційних технологій та візуальних мистецтв»

19 Мандрівний Docudays UA відбувається за підтримки Посольства Швеції в Україні, Стабілізаційного фонду культури та освіти 2022 Федерального міністерства закордонних справ Німеччини та Goethe-Institut, Польського Інституту у Києві. Інклюзивність фестивалю підтримують Ощадбанк та Mastercard. Думки, висновки чи рекомендації не обов’язково відображають погляди урядів, благодійних організацій чи компаній цих країн. Відповідальність за зміст публікації несуть винятково його автор(к)и.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

Схожi новини