Безплатні перевезення для переселенців та учасників бойових дій

Безплатні перевезення для переселенців та учасників бойових дій

Джавеліна БайрактарДжавеліна Байрактар

Компанія «Грузар» допоможе перевезти вантаж переселенцям та учасникам бойових дій безплатно

Компанія «Грузар» запускає соціальний проєкт, спрямований на підтримку українців, які постраждали від російської агресії. В рамках цієї ініціативи пропонують безплатні перевезення вантажів по Україні для осіб, які мають офіційний статус внутрішньо переміщеної особи або учасника бойових дій.

Умови програми передбачають безплатне перевезення вантажу об’ємом до 10 метрів кубічних і вагою до тисячі кілограмів. Це вагома підтримка для тих, хто змушений був покинути свої домівки або брав участь у захисті України на фронті.

Щоб скористатися пропозицією, необхідно заповнити онлайн-анкету на офіційному сайті компанії «Грузар» за посиланням: https://gruzar.com.ua/social-programs/besplatnaya-perevozka. І очікувати зворотного зв’язку від компанії.

Компанія «Грузар» планує надати допомогу трьом тисячам сімей протягом року. В разі великої кількості заявок, допомогу надаватимуть у першу чергу найбільш нужденним родинам.

Для отримання допомоги в заповненні анкети, а також з іншими питаннями можна звертатися за номером підтримки: +38 (093) 990 18 91. Лінія працює з понеділка до п’ятниці з 10:00 до 18:00.

Підписуйтесь на наші сторінки у соціальних мережах:

Facebook та Телеграм канал – Безоплатні юристи Херсон

Читайте також: Онлайн-оцінка нерухомості: як отримати е-довідку безплатно

Отримати безоплатну правову або юридичну консультацію фахівців громадської приймальні Благодійної організації «Фонд милосердя та здоров’я» можна за телефонами: +38 (066) 790 90 21 (Telegram, Viber, Signal, WhatsApp) щодня з понеділка по п’ятницю з 9:00 до 17:00.

Електронна адреса: [email protected]  або чат-бот на сайті.

Задля безпеки та зручності клієнтів особистий прийом у Херсоні проводиться виключно за попереднім записом за номером телефона +38 (095) 805 72 99.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

Схожi новини