До 1 грудня центри комплектування отримають списки всіх призовників

До 1 грудня центри комплектування отримають списки всіх призовників

Джавеліна БайрактарДжавеліна Байрактар
Джавеліна Байрактар

Всі роботодавці в Україні до 1 грудня мають подати списки призовників, військовозобов’язаних та резервістів до територіальних центрів комплектування та соціальної підтримки. 

Такі правила військового обліку Кабмін затвердив своєю постановою №1487 від 30 грудня 2022 року.

Списки також мають подавати:

  • Виконавчі органи сільських, селищних, міських рад, що ведуть облік призовників, військовозобов’язаних та резервістів, які проживають на їхній території;
  • Державні органи, органи місцевого самоврядування, підприємства, установи та організації, які ведуть облік своїх працівників. Якщо це заклад освіти, то своїх учнів та студентів.

Списки складають в алфавітному порядку. До них включають усіх юнаків, яким у рік приписки виповнюється 17 років, незалежно від громадянства, стану здоров’я, місця проживання тощо.

У ТЦК СП ці списки реєструють, підшивають у справу й зберігають протягом трьох років.

Читайте також: Лікарям і фармацевтам заборонять пропонувати ліки, за які їм доплачує виробник

Отримати безоплатну правову або юридичну консультацію фахівців громадської приймальні благодійної організації «Фонд милосердя та здоров’я» можна за телефонами: +38 (066) 790 90 21 (Telegram, Viber, Signal, WhatsApp) щодня з понеділка по п’ятницю з 9:00 до 17:00.

Електронна адреса: [email protected]  або чат-бот на сайті.

Задля безпеки та зручності клієнтів особистий прийом у Херсоні проводиться виключно за попереднім записом за номером телефона +38066 94 56 560.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

Схожi новини