Е-рецепти знову надсилають через СМС-повідомлення

Е-рецепти знову надсилають через СМС-повідомлення

Джавеліна БайрактарДжавеліна Байрактар

Електронні рецепти знову надсилатимуть через СМС-повідомлення. Міністерство охорони здоров’я повідомило про відновлення послуги.

Пацієнти, як і раніше, зможуть отримати в аптеках рецептурні ліки, вказавши номер рецепта та код його погашення – ця інформація надходить їм на телефон.

Недавно через збій у роботі Київстару після масштабної хакерської атаки на цього мобільного оператора тимчасово були змінені правила виписування е-рецептів. Нині абоненти знову можуть отримувати СМС, тож від 26 грудня 2023 року е-рецепти повертаються у формі повідомлень.

Для погашення е-рецептів, створених з 15 грудня по 25 грудня включно, пацієнт може використати код, вказаний в інформаційній довідці до рецепта. Додаткові дії від медичних працівників не потрібні.

Читайте також: Спростили процедуру отримання протезів

Отримати безоплатну правову або юридичну консультацію фахівців громадської приймальні Благодійної організації «Фонд милосердя та здоров’я» можна за телефонами: +38 (066) 790 90 21 (Telegram, Viber, Signal, WhatsApp) щодня з понеділка по п’ятницю з 9:00 до 17:00.

Електронна адреса: [email protected]  або чат-бот на сайті.

Задля безпеки та зручності клієнтів особистий прийом у Херсоні проводиться виключно за попереднім записом за номером телефона +38 (066) 945 65 60.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

Схожi новини