Естонська рада надаватиме 3600 гривень постраждалим від війни

Естонська рада надаватиме 3600 гривень постраждалим від війни

Джавеліна БайрактарДжавеліна Байрактар

Естонська рада у справах біженців надає грошову допомогу українцям, які постраждали від війни. Програма діє у Запорізькій, Донецькій, Луганській, Харківській, Херсонській та Миколаївській областях.

Для отримання грошей сім’я має відповідати соціально-економічним критеріям та критеріям вразливості. 

Заявник подає заявку на допомогу телефоном або через онлайн-запит. На підставі наданої людиною інформації команда Естонської ради ухвалює рішення про попереднє схвалення. 

Якщо по заяві ухвалять позитивне остаточне рішення, розмір допомоги становитиме 3600 гривень на місяць для однієї особи протягом трьох місяців. Допомогу перераховують на банківський рахунок. 

Гуманітарні організації в Україні переглянули розмір щомісячної допомоги найбільш вразливим постраждалим від війни людям. З 1 жовтня вони отримуватимуть 3 600 гривень на людину, замість раніше виплачуваних 2 220 гривень. 

Детальна інструкція, як оформити допомогу від Естонської ради у справах біженців, – за посиланням.

Читайте також: Переселенці можуть отримати допомогу на оренду житла

Отримати безоплатну правову або юридичну консультацію фахівців громадської приймальні Благодійної організації «Фонд милосердя та здоров’я» можна за телефонами: +38 (066) 790 90 21 (Telegram, Viber, Signal, WhatsApp) щодня з понеділка по п’ятницю з 9:00 до 17:00.

Електронна адреса: [email protected]  або чат-бот на сайті.

Задля безпеки та зручності клієнтів особистий прийом у Херсоні проводиться виключно за попереднім записом за номером телефона +38066 94 56 560.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

Схожi новини