Естонська рада надає допомогу на ремонт. Відкрили реєстрацію

Естонська рада надає допомогу на ремонт. Відкрили реєстрацію

Джавеліна БайрактарДжавеліна Байрактар

Естонська рада відкрила реєстрацію на отримання 56 тисяч гривень допомоги на легкі ремонтні роботи.

Громадяни, чиє майно постраждало, можуть звернутися до Естонської ради у справах біженців. Реєстрація доступна за посиланням  https://1ll.ink/ffp3u 

У формі необхідно вказати дані людини, яка постраждала від війни. Прикріпити фото руйнувань – вибиті або розбиті вікна, двері тощо. Фахівці організації приймуть рішення щодо надання коштів.

Гроші нараховують на банківську картку громадянина (за наданим IBAN) двома траншами: сума першого – 18 750 гривень, другого – 37 500 гривень. 

Після отримання першої частини допомоги протягом одного-двох тижнів необхідно надати чеки, квитанції чи акт виконаних робіт. Це підтвердить використання коштів на купівлю будматеріалів або залучення ремонтників. 

Необхідно витратити всі кошти. Можна більше, але не менше за виділену суму. 

Другий транш надають після верифікації чеків та інших документів. Використати ці гроші потрібно за тими самими умовами, що й для першого траншу. 

Після завершення ремонту одержувач траншу має допустити представників Естонської ради у справах біженців у своє помешкання для перевірки, що кошти використані саме на відновлювальні роботи. 

Зареєструватися можуть усі громадяни, але допомогу надають найуразливішим категоріям.

Програма діє в окремих громадах Донецької, Запорізької, Луганської, Миколаївської Харківської та Херсонської областей. 

Читайте також:  Аграрії отримають безповоротну допомогу

Отримати безоплатну правову або юридичну консультацію фахівців громадської приймальні Благодійної організації «Фонд милосердя та здоров’я» можна за телефонами: +38 (066) 790 90 21 (Telegram, Viber, Signal, WhatsApp) щодня з понеділка по п’ятницю з 9:00 до 17:00.

Електронна адреса: [email protected]  або чат-бот на сайті.

Задля безпеки та зручності клієнтів особистий прийом у Херсоні проводиться виключно за попереднім записом за номером телефона +38  095 805 72 99.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

Схожi новини