Коли буде відома дата й місце тестування

Коли буде відома дата й місце тестування

Срібна ОльгаСрібна Ольга
Срібна Ольга

Учасники національного мультипредметного тесту, які складатимуть іспит під час основної сесії, дізнаються про дату та місце іспиту не пізніше 4 травня. Це передбачено календарним планом проведення НМТ.

Кожен учасник тестування отримає запрошення для участі в основній сесії у персональному кабінеті. Воно міститиме інформацію про дату, місце та час проведення тестування.

Учасники додаткової сесії зможуть дізнатись про дату та місце свого іспиту не пізніше, ніж за три дні до її початку, тобто до 8 липня.

Нагадаємо, національний мультипредметний тест  – це комп’ютерний онлайн-тест, що складатиметься з трьох блоків:  українська мова, математика та історія України. Міститиме по 20 завдань із кожного блоку, виконати які потрібно за 120 хвилин. На сайті Українського центру оцінювання якості освіти є демонстраційний варіант тесту, на якому можна потренуватися

Підписуйтесь на наші сторінки у соціальних мережах:

Facebook та Телеграм канал – Безоплатні юристи Херсон

Читайте також: Уряд планує розширити перелік отримувачів виплат для переселенців

Отримати безоплатну правову або юридичну консультацію фахівців громадської приймальні Благодійної організації «Фонд милосердя та здоров’я» можна за телефонами: +38 (066) 790 90 21 (Telegram, Viber, Signal, WhatsApp) щодня з понеділка по п’ятницю з 9:00 до 17:00.

Електронна адреса: [email protected]  або чат-бот на сайті.

Задля безпеки та зручності клієнтів особистий прийом у Херсоні проводиться виключно за попереднім записом за номером телефона +38 (095) 805 72 99.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

Схожi новини