Мешканці прифронтових територій зможуть самостійно збирати дрова

Мешканці прифронтових територій зможуть самостійно збирати дрова

Джавеліна БайрактарДжавеліна Байрактар

30 липня уряд ухвалив постанову № 861, яка надає можливість мешканцям територій, де тривають або були бойові дії, безплатно заготовляти дрова для побутових потреб. Це нововведення передбачає, що громадяни можуть збирати деревину, яка залишається після вирубки лісу.

Ця норма діятиме протягом усього періоду воєнного стану та ще шість місяців після його припинення або скасування. Важливо зазначити, що збір деревини дозволено лише за умови, що перебування в тій частині лісу є безпечним.

Громадяни можуть отримати консультації щодо процедури збору деревини за номером  гарячої телефонної лінії Мінреінтеграції 1548.

Підписуйтесь на наші сторінки у соціальних мережах:

Facebook та Телеграм канал – Безоплатні юристи Херсон

Читайте також: Безплатні перевезення для переселенців та учасників бойових дій

Отримати безоплатну правову або юридичну консультацію фахівців громадської приймальні Благодійної організації «Фонд милосердя та здоров’я» можна за телефонами: +38 (066) 790 90 21 (Telegram, Viber, Signal, WhatsApp) щодня з понеділка по п’ятницю з 9:00 до 17:00.

Електронна адреса: [email protected]  або чат-бот на сайті.

Задля безпеки та зручності клієнтів особистий прийом у Херсоні проводиться виключно за попереднім записом за номером телефона +38 (095) 805 72 99.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

Схожi новини