Міністерство освіти і науки запускає проєкт «Школа офлайн»

Міністерство освіти і науки запускає проєкт «Школа офлайн»

Джавеліна БайрактарДжавеліна Байрактар

Міністерство освіти і науки України оголошує про початок державного проєкту «Школа офлайн». Його мета – повернути до організованого навчання школярів, які були змушені залишити місця свого проживання через воєнні дії.

Для інформування громадськість про можливості проєкту запрацювала гаряча телефонна лінія за номером 1545. Подзвонити можна з мобільного або стаціонарного телефона. Оператори чергуватимуть з понеділка по четвер із 9:00 до 17:00, у п’ятницю – з 9:00 до 16:00. У голосовому меню треба натиснути кнопку 5, щоб під’єднатися й поставити своє питання.

Гаряча лінія доступна для всіх зацікавлених осіб: батьків, школярів, освітян, представників органів місцевого самоврядування та громадських організацій. В операторів ви зможете дізнатися про форми освіти в новому навчальному році, особливості навчання дітей, які виїхали через російську агресію, та організацію навчання для школярів за кордоном.

Оператори гарячої лінії також розкажуть про мережу дистанційних шкіл, можливості для вчителів таких шкіл, а також про варіанти навчання на тимчасово окупованих територіях.

Підписуйтесь на наші сторінки у соціальних мережах:

Facebook та Телеграм канал – Безоплатні юристи Херсон

Читайте також:  Грантова програма «Гроші ходять за студентом»: що це і як взяти участь

Отримати безоплатну правову або юридичну консультацію фахівців громадської приймальні Благодійної організації «Фонд милосердя та здоров’я» можна за телефонами: +38 (066) 790 90 21 (Telegram, Viber, Signal, WhatsApp) щодня з понеділка по п’ятницю з 9:00 до 17:00.

Електронна адреса: [email protected]  або чат-бот на сайті.

Задля безпеки та зручності клієнтів особистий прийом у Херсоні проводиться виключно за попереднім записом за номером телефона +38 (095) 805 72 99.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

Схожi новини