У Польщі діють курси, де українських випускників готують до тестування

У Польщі діють курси, де українських випускників готують до тестування

Джавеліна БайрактарДжавеліна Байрактар

Фундація «Незламна Україна» пропонує безплатну підготовку до Національного мультипредметного тестування для українських учнів 11 класів у 12 містах Польщі. Головна їхня перевага – заняття проходять офлайн, наживо.

Як повідомляє Yavp.pl, курси складаються з чотирьох предметів:  українська мова, історія України, математика, англійська мова.

Заняття проводять щосуботи з 10:00 по 18:00 з перервами. Групи складаються щонайбільше з 25 дітей. Їх безплатно забезпечують харчуванням двічі на день – обід та підвечірок.

З січня такі курси діють у семи містах: Варшаві, Кракові, Вроцлаві, Гданську, Познані, Щецині, Білостоку. Фундація частково забезпечує підручниками. Можна відвідувати всі чотири предмети, або деякі з них – наприклад, англійську та математику.

Адреси по містах:

у Кракові: ul. Świętego Filipa 25  

у Вроцлаві: Aleja Wiśniowa 1   

у Варшаві: Aleje Jerozolimskie 179  

у Познані: os. Jagiellońskie 128   

у Гданську: Morska Szkoła Podstawowa im. Aleksandra Doby, ul. ROGALIŃSKA 17

у Щецині: Szkoła Podstawowa nr 3, ul. Władysława Reymonta 23   

у Білостоку: Szkoła Podstawowa nr 2, ul. Bohaterów Monte Cassino 25. 

З лютого курси з підготовки до тестування стартували ще у п’яти містах Польщі: Лодзі, Катовіцах, Бидгощі, Жешуві та Любліні.

Щоб долучитися до курсів із підготовки до тестування, треба заповнити заявку:

Заява на реєстрацію для Кракова, Варшави та Вроцлава.

Заява на реєстрацію для інших міст.

Контакти:

[email protected] (головний офіс) 

[email protected]

[email protected]

[email protected]

Нагадаємо, російське повномасштабне вторгнення в Україну спричинило найбільшу хвилю біженців з часів Другої світової війни. Понад 7,9 мільйона людей покинули країну, повідомляє управління ООН з питань біженців. Найбільше українців виїхали до Польщі – понад 1,5 мільйона наших співгромадян.

Читайте також: Замість ЗНО абітурієнтам пропонують складати мультипредметний тест

Отримати безоплатну правову або юридичну консультацію фахівців громадської приймальні благодійної організації «Фонд милосердя та здоров’я» можна за телефонами: +38 (066) 790 90 21 (Телеграм, Viber, Signal, WhatsApp) щодня з понеділка по п’ятницю з 9:00 до 17:00.

Електронна адреса: [email protected]  або чат-бот на сайті.

Внутрішньо переміщені особи з Херсонської області в місті Вінниці можуть звернутися за безоплатною правовою допомогою за номерами: +38 (066) 945 65 60 (Viber. Telegram), +38 (050) 535 54 06.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

Схожi новини