У застосунку Резерв+ з’явиться автоматичний сервіс відстрочки від призову

У застосунку Резерв+ з’явиться автоматичний сервіс відстрочки від призову

Джавеліна БайрактарДжавеліна Байрактар

У мобільному додатку Резерв+ невдовзі з’явиться сервіс автоматичного надання відстрочки від призову. Це значно полегшить взаємодію з територіальними центрами комплектування та соціальної підтримки. Про це повідомив Олег Берестовий, керівник управління інформаційних технологій Міністерства оборони України, в ефірі телемарафону. 

Розробники працюють над тим, щоб застосунок підтягував повторно оновлені дані користувачів.

«Були певні складнощі з оновленням адреси реєстрації. Це питання надзвичайно важливе, адже з моменту останнього оновлення могло пройти чимало часу, й обставини у військовозобов’язаних могли змінитися. Ми створюємо можливість оновити контактні дані, якщо вони змінилися», — пояснив Берестовий.

Ключові оновлення застосунку  Резерв+ включають:

  • Автоматичний облік у ТЦК та подання заявок на відстрочку: Нова функція дозволить автоматично ставати на облік у територіальних центрах комплектування та подавати заявки на відстрочку для багатодітних батьків, студентів денної форми навчання, які здобувають першу освіту, осіб з інвалідністю тощо.
  • Актуалізація контактних даних: Користувачі зможуть оновити свою адресу реєстрації та інші контактні дані, якщо вони змінилися з часу останнього оновлення.
  • Цифровий рекрутинг: Додаток отримає функцію, що дозволить вибирати посади у Збройних силах України. Це полегшить відбір відповідних кваліфікацій.

Підписуйтесь на наші сторінки у соціальних мережах:

Facebook та Телеграм канал – Безоплатні юристи Херсон

Читайте також:  Кабмін запроваджує QR-коди для перевірки повісток

Отримати безоплатну правову або юридичну консультацію фахівців громадської приймальні Благодійної організації «Фонд милосердя та здоров’я» можна за телефонами: +38 (066) 790 90 21 (Telegram, Viber, Signal, WhatsApp) щодня з понеділка по п’ятницю з 9:00 до 17:00.

Електронна адреса: [email protected]  або чат-бот на сайті.

Задля безпеки та зручності клієнтів особистий прийом у Херсоні проводиться виключно за попереднім записом за номером телефона  +38 (095) 805 72 99.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

Схожi новини